Elazığ Son Dakika Deprem - Son dakika haberleri: Elazığ ve Malatya'da şiddetli deprem ... / Hatta depremin kuzey irak'tan bile hissedildiği elazığ'daki 6.8 büyüklüğündeki depremin adana, mersin, osmaniye, hatay ve niğde'de de hissedildi.

Elazığ Son Dakika Deprem - Son dakika haberleri: Elazığ ve Malatya'da şiddetli deprem ... / Hatta depremin kuzey irak'tan bile hissedildiği elazığ'daki 6.8 büyüklüğündeki depremin adana, mersin, osmaniye, hatay ve niğde'de de hissedildi.. Elazığ'ın 300 köyünde, çelik konutlar yükseliyor elazığ'da depremin ardından kent merkezindeki konutların yanı sıra yaklaşık 300 köyde 2 bin 15 çelik konstrüksiyonlu konutların yapımının sürdüğü belirten afad i̇l müdürü osman pıhtılı, yazın hepsinin teslim. Sabah saatlerinde gelen son dakika haberine göre elazığ'da 5.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Dün saat 20.55'teki depremin merkezi sivrice ilçesi olarak açıklandı. Elazığ'da şiddetli deprem elazığ'ın sivrice ilçesi merkezli 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ'daki depremden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor.

Elazığ'da 20:55'te 6.8 büyüklüğünde ve 21:08'te 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ'dan gelen son dakika haberine göre, elazığ'ın sivrici ilçesinde richter ölçeğine göre, 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bir tespit vuku bulursa kamuoyu ile paylaşacağız.' dedi. Elazığ dün 6.8 şiddetindeki depremle sarsıldı. Deprem malatya, diyarbakır, tunceli, mardin, bingöl, bitlis, suriye ve irak'tan hissedildi.

Elazığ'daki deprem sonrası ölü sayısı artıyor - Son Dakika ...
Elazığ'daki deprem sonrası ölü sayısı artıyor - Son Dakika ... from foto.haberler.com
Elazığ sivrice'de saat 14.42'de kandilli rasathanesi verilerine göre 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Hatay ve ilçelerinde bazı vatandaşlar, depremin. Şiddetli deprem diyarbakır başta olmak üzere batman, şanlıurfa ve mardin'de de hissedildi. Deprem yerin 6,75 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Yerin 7.02 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre illerde de hissedildi. Elazığ'daki depremin sat 20.31'de 9,4 kilometre derinlikte meydana geldiği, çevre il ve ilçelerde de hissedildiği belirtildi. Elazığ depremiyle ilgili dikkat çeken detay! 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem büyük korku ve paik yaşattı.

İşte afad son depremler listesi.

İşte deprem ile alakalı son dakika bilgileri. Elazığ'ın sivrice ilçesinde kandilli rasathanesi verilerine göre 6.5, afad verilerine göre ise 6.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte afad son depremler listesi. Edinilen son dakika bilgilerine göre depremde çok sayıda ev yıkıldı. Elazığ dün 6.8 şiddetindeki depremle sarsıldı. Eğitime bir gün ara verildi. Elazığ'daki depremin sat 20.31'de 9,4 kilometre derinlikte meydana geldiği, çevre il ve ilçelerde de hissedildiği belirtildi. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Deprem çevre iller ile diyarbakır, adıyaman ve samsun'da da hissedildi. İşte depreme ilişkin son dakika haberler Deprem malatya, diyarbakır, tunceli, mardin, bingöl, bitlis, suriye ve irak'tan hissedildi. Afad ise depremin 6.8 büyüklüğünde olduğunu bildirdi. Deprem yerin 6,75 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem büyük korku ve paik yaşattı. Elazığ sivrice'de saat 14.42'de kandilli rasathanesi verilerine göre 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte afad son depremler listesi. Elaziğ'dan gelen son dakika deprem haberi yürekleri ağıza getirdi. Afad'dan gelen son dakika haberine göre, elazığ'da 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

SON DAKİKA HABER! Elazığ'da çok şiddetli deprem! Ölü ve ...
SON DAKİKA HABER! Elazığ'da çok şiddetli deprem! Ölü ve ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Elazığ sivrice'de saat 14.42'de kandilli rasathanesi verilerine göre 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Elazığ depremiyle ilgili dikkat çeken detay! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter hesabından yapılan bilgilendirmede, sivrice ilçesinde saat 20.55'te 6,8 büyüklüğünde deprem kaydedildi. İşte depreme ilişkin son dakika haberler Elazığ deprem haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Şiddetli deprem malatya, adıyaman, şanlıurfa, mardin, batman ve diyarbakır'da da hissedildi. Elazığ depremi türkiye gündemine bomba gibi düştü.

Depremde ölenlerin sayısı 20'ye yükseldi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter hesabından yapılan bilgilendirmede, sivrice ilçesinde saat 20.55'te 6,8 büyüklüğünde deprem kaydedildi. 31 kişi hayatını kaybetti, 1556 kişi yaralandı elazığ'ın sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar toplam 31 kişi hayatını kaybetti, 1556 kişi hastanelere. Elazığ depremi son dakika haberleri. Deprem malatya, diyarbakır, tunceli, mardin, bingöl, bitlis, suriye ve irak'tan hissedildi. Edinilen son dakika bilgilerine göre depremde çok sayıda ev yıkıldı. Afad, depremin büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. İşte deprem ile alakalı son dakika bilgileri. 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem büyük korku ve paik yaşattı. Hatta depremin kuzey irak'tan bile hissedildiği elazığ'daki 6.8 büyüklüğündeki depremin adana, mersin, osmaniye, hatay ve niğde'de de hissedildi. Şiddetli deprem malatya, adıyaman, şanlıurfa, mardin, batman ve diyarbakır'da da hissedildi. Elazığ'daki depremden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Yerin 7.02 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre illerde de hissedildi.

İşte depreme ilişkin son dakika haberler Edinilen son dakika bilgilerine göre depremde çok sayıda ev yıkıldı. Elazığ deprem haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Dün saat 20.55'teki depremin merkezi sivrice ilçesi olarak açıklandı.

SON DAKİKA Elazığ Sivrice'de Şiddetli Deprem
SON DAKİKA Elazığ Sivrice'de Şiddetli Deprem from www.emlak365.com
Elazığ'ın 300 köyünde, çelik konutlar yükseliyor elazığ'da depremin ardından kent merkezindeki konutların yanı sıra yaklaşık 300 köyde 2 bin 15 çelik konstrüksiyonlu konutların yapımının sürdüğü belirten afad i̇l müdürü osman pıhtılı, yazın hepsinin teslim. Giriş:29 şubat 2020 15:39 güncelleme:22 mayıs 2021. Şiddetli deprem diyarbakır başta olmak üzere batman, şanlıurfa ve mardin'de de hissedildi. Elazığ'dan gelen son dakika haberine göre, elazığ'ın sivrici ilçesinde richter ölçeğine göre, 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ depremiyle ilgili dikkat çeken detay! Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü,, saat 20.55'te merkez üssü elazığ'ın sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Elazığ'da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad da depremin büyüklüğünü 5,3 olarak duyurdu.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan afad alınan bilgiye göre, elazığ'da saat 20.55'te 6.8 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Elazığ'ın sivrice ilçesinde 24 ocak akşamı saat 20.55'te yerin 6.75 kilometre derinliğinde 6,8 büyüklüğünde deprem olmuştu. Depremin ardından bölgedeki son durum hakkında şu ana kadar olumsuz bir kayıt yok. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 29'a yükseldi. Elazığ'dan gelen son dakika haberine göre, elazığ'ın sivrici ilçesinde richter ölçeğine göre, 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem malatya, diyarbakır, tunceli, mardin, bingöl, bitlis, suriye ve irak'tan hissedildi. Elazığ'dan sonra depremi en çok hisseden bölge malatya olarak belirlendi. Son dakika haberine göre, afad ve kandilli rasathanesi, elazığ'da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Elazığ sivrice'de saat 20.55'te 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan gelen son dakika haberine göre, elazığ'da 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre depremde çok sayıda ev yıkıldı. Hatay ve ilçelerinde bazı vatandaşlar, depremin. Elazığ'daki deprem çevre illerle birlikte diyarbakır adıyaman ve samsun'da da hissedildi.

Posting Komentar

0 Komentar